Më 10 qershor u zhvillua në Banja Luka, turneu humanitar i qitjes me 3 pikë, i quajtur Trojka iz bloka. Për herë të dytë “Serbët për Serbët” organizuan një turne bamirësie në Banja Luka.

Skena për Trojka iz bloka në Banja Luka u vendos në Qendrën e Studentëve “Nikola Tesla”, ku 175 qitës  morën pjesë në këtë konkurs. Falë tarifës së regjistrimit të konkurrentëve dhe falë donacioneve të sponsorëve dhe miqve të turneut, u mblodhën 3.500 BAM (rreth 1.790 EUR) për të ndihmuar familjet serbe në Ballkan.

Top