• Është një nga kompensimet e bukura të jetës që askush sinqerisht nuk mund të përpiqet të ndihmojë njëri tjetrin pa e ndihmuar veten e tij.

  – Charles Dudley Warner

 • Testi i progresit tonë nuk është nëse ne shtojmë më shumë në bollëkun e atyre që kanë shumë; por është nëse ne sigurojmë mjaftueshëm për ata që kanë shumë pak.

  – Franklin D. Roosevelt

 • Creating a strong business and building a better world are not conflicting goals – they are both essential ingredients for long-term success.

  - William Clay Ford Jr.

 • Launching soon

  Whether you want to explore new opportunities for growth, engage better with your community, organize your work more efficiently, or kick-start your fundraising campaign, we have a solution for you.

  See More
 • Database

  A unique database with visualized reports on giving in the Western Balkans. Take a look at the bigger picture and make better plans.

  SEE MORE
 • CRM platform

  A CRM platform for Serbian nonprofits that makes contact management, event organization and newsletters easier, so you can focus on your mission.

  See More
 • Crowdfunding platform

  A donation platform for online and text message crowdfunding in Serbia. Share your story and get support for your cause from everywhere.

  See More

CATALYST PËRPIQET TË LIDHË KOMPANITË, ORGANIZATAT DHE INDIVIDËT QË PUNOJNË PËR TË BËRË NJË NDRYSHIM NË BOTËN RRETH TYRE

 

Ne ju ftojmë për të ndarë njohuritë dhe aftësitë tuaja, ndërsa mësoni atë që të tjerët janë duke bërë, për të bërë lagjen e tyre, qytetin e tyre, vendin e tyre dhe rajonin e tyre një vend më të mirë për të jetuar, për të punuar dhe për të bashkëpunuar me njëri-tjetrin.

 

Çfarë mund të bëjë Catalyst për ju?

Le të punojmë së bashku

Ne përparojmë në bashkëpunimin dhe shkëmbimin e informacioneve. Dëshironi të dini më shumë?

Jemi mirënjohës për ndihmën financiare dhe jo financiare si dhe për partneritetin e organizatave në vijim:


Top