Të premten, me datë 26 Shkurt do të mbahet një koncert humanitar të mbajtur në bar kafenë Cubana me qëllim grumbullimin e fondeve për trajtimin mjekësore të Sergej Seviq nga Novi Grad i cili i ka të ngushtuara arteriet e venave dhe ka nevojë për 200.000 BAM (rreth 102.250 EUR) për operacion. Bendi Hangover dhe birraria e Banja Lukës po organizojnë këtë koncert humanitar duke filluar nga ora 9 pasdite. Në kuadër të organizatës Le të sillemi si njerëz, është një llogari bankare e UniCredit Bank me numrin 3383502257474786.

Top