Ngjarja Globale e 3 me radhe Wings for Life World Race u mbajt ne Zadar.  Afer 6.000 vrapues nga e gjithe Kroacia iu bashkuan ushtrise prej me shume se 130.000 pjestare te regjistruar prej 203 shteteve rreth botes dhe ndihmuan qe te arrijne rezultatin prej 1.255.000 kilometrav. Kete vite gara ka mbledhur 6.6 milion euro per projektin WINGS FOR LIFE per te gjetur kurim per demtimet e shtylles kurrizore. Gara e radhes e Wing for Life World Race do te mbahet me 7 maj 2017.

Top