Dita për Limonadë është afër! Mos harroni të pini dozën tuaj të vitaminës C të Shtynen, me 15 Korrik në kafenetë dhe baret e shënjuara me posterin“ Dan za limuNadu”. Një numeri bareve, kafeneve dhe pub-eve pjesmarrëse në këtë ngjarje mund të gjinden në linkun e mëposhtëm. Dhe mos harroni se të gjitha paratë e mbledhura nga shitja e limonadave në këto lokacione shkon për Qendrën Drop-In ne Beograd.  

http://bit.ly/2uEwZ1x

 

Top