Intesa Sanpaolo Bank hapi zyrën e saj të re të degës në Zenicë (Bosnje dhe Herzegovinë) javën e kaluar dhe shfrytëzoi mundësinë për të dhuruar 1,000 EUR në Zonën e Çerdheve Publike ne Zenicë.

- Ju keni treguar një përgjegjësi të jashtëzakonshme sociale dhe kjo është një cilësi e veçantë dhe një themel i mirë për një biznes të suksesshëm në sektorin bankar, tha Jadranka Mikić, Ndihmëse Drejtore e Zyrës së Çerdheve Publike në Zenicë.

Kjo është zyra e 48-të e degës së Bankës deri tani në Bosnjë dhe Hercegovinë.

Top