Duško Tadić është një atlet me aftësi të kufizuara nga Banja Luka dhe një ish kandidat për kryetar komune. Tani po mbledh dhe shet shishe plastike dhe mbeturina të tjera plastike për të blerë dhurata të Vitit të Ri për 1,000 fëmijë me aftësi të kufizuara.

Handikep nuk do të thotë që ju duhet të ndaloni së përpjekuri ose që nuk duhet të merrni një shans për të provuar veten, tha Duško një herë në një intervistë. Dhe ai kurrë nuk u ndal duke u përpjekur dhe duke bërë mirë për njerëzit rreth tij.

Me 5 muaj të tjerë deri në prag të Vitit të Ri, ka mjaft kohë për të mbledhur fonde për këtë arsye dhe Duško fton të gjithë të bashkohen me të duke mbledhur shishe plastike dhe mbeturina. Kontrolloni profilin e tij në Facebook dhe kontaktojeni atë për detaje.

Top