Raiffeisen Bank vazhdon të mbështesë projekte gjatë festave fetare, duke i bërë ato ditë të veçanta dhe më të ngrohta për njerëzit që kanë nevojë më së shumti. Në vend që të dërgojë letra përshëndetëse, kompania dhuron fonde për organizata të ndryshme që kujdesen për grupe në nevojë - këtë herë ishte Shoqata Betanija nga Viteza, e cila ndihmon njerëzit me aftësi të kufizuara.

Karlheinz Dobnigg, kryetar i bordit drejtues të Raiffeisen, tha se janë të vetëdijshëm se shumë shoqata humanitare varen nga vullneti i mirë i individëve dhe kompanive me përgjegjësi sociale dhe arriti në përfundimin se ai është i lumtur që klientët e bankës, të cilët e bëjnë gjithçka të mundur, reagojnë mirë për praktikën e tyre.

Vitin e kaluar, Raiffeisen Bank dhuroi më shumë se 55,000 BAM për shoqata të ndryshme humanitare gjatë festave fetare dhe sezonit të Vitit të Ri.

Top