Aksioni i përbashkët u zhvillua në oborrin e shkollës fillore Vlado Milić, ku ata mbollën pemë dhe bimë dekorative, dhuruan stola dhe mobilje të tjera për të qëndruar në natyrë. Kjo është shkolla e tretë që ka marrë këtë lloj ndihme nga Crnogorski Telekom këtë vit, dy shkollat e para fillore ishin "21. maj "dhe" Štampar Makarije ". Ministria e Arsimit mbështeti iniciativën e sektorit privat që do të ndihmojë komunitetin në të cilin bën biznes dhe dëshiron të ndërtojë një partneritet me të: Aktiviteti i sotëm duhet të na ndihmojë të kuptojmë se edhe hapat e foshnjave dhe gjërat që mund të bëjmë çdo ditë mund të na bëjnë njerëzit më të mirë dhe të ndryshojnë shoqërinë. Ky është mesazhi kyç që duhet t'u japim fëmijëve tanë - tha Milica Lekiç, këshilltare e Ministrisë për Marrëdhënie me Publikun. Drejtori i shkollës fillore, Biljana Ćulafić, shtoi se ata janë të lumtur që oborrin I shkollës do të duket më i bukur, por gjithashtu që do të rrisi ndërgjegjësimin për çështjet ekologjike në komunitet.

Klubi Vullnetar i Korporatave i Telekomit u themelua me qëllim të rrisë aktivitetet vullnetare dhe bamirëse të punonjësve të Crnogorski Telekom dhe promovimit të parimeve të biznesit të qëndrueshëm dhe përgjegjës social në kompani dhe jashtë saj. Fushata është pjesë e një iniciative më të gjerë për të ulur emetimin e dioksidit të karbonit dhe për të ruajtur mjedisin, që është pjesë e strategjisë së kompanisë, e cila përfshin trajtimin e mbeturinave elektronike, riciklimin dhe përdorimin e burimeve të rinovueshme.

Top