Për dy vjet tashmë, dy herë në javë, ata shpërndajnë falas fruta dhe perime nga supermarketet e Delhaize tek fqinjët e tyre në nevojë, kryesisht familjet me fëmijë. Gjithë stafi i KDNJ-së janë vullnetarë dhe deri tani kanë përdorur fondet e tyre. Në mënyrë që ata të vazhdojnë punën e tyre, ata kanë nevojë për më shumë mbështetje.

 

Në të njëjtën kohë, po përpiqen të mbledhin fonde për një sallë gjithëpërfshirëse për fëmijët me aftësi të kufizuara, e cila do të ishte e para e këtij lloj në komunën e tyre.

 

Dëshironi të bashkoheni dhe të mbështetni kauzën e tyre? Këtu është numri i llogarisë së tyre bankare (në Komercijalna banka): 0070800036273, dhe këtu mund të gjeni fushatën për sallën gjithëpërfshirëse në Generosity by Indiegogo.

PHOTO: Strale07

Top