SGB Blenë Një Pajisje të Re Për Fitnes për Personat me Aftësi të Kufizuara

Këtë verë, Mali i Zi hapi Qendrën e parë të Fitnesit për personat me aftësi të kufizuara, duke ju falënderuar Shoqatës për Mbështetjen e Personave me Aftësi të Kufizuara dhe kampanjës “Jeto shëndetshëm, ec drejtë” (Live Healthy, Walk straight). Tani, Banka Societe Generale iu bashkua kauzës së tyre dhe bleu një pajisje të re për fitnes.

Burime: http://www.societegenerale.me/

07-11-17

  • Montenegro

Kampanja Ushqe 1000 Siguron 16,000 Racione Ushqimi për Personat në Nevojë

Kampanja “Ushqe 1000” ka shënuar Ditën Botërore të Varfërisë, 17 Tetorin, duke mbledhur 5 ton ushqime për personat në nevojë në 5 lokacione të ndryshme në Shkup.

Burime:

07-11-17

  • Montenegro

Dyfishtë më mirë - Trebjesa po prodhon një birrë të shumë të mirë dhe po dhuron për bamirësi

Brewery Trebjesa shënoi 121 vjetorin e saj më 21 tetor. Kjo është një histori shumë e mahnitshme dhe ata kanë praktikë shumë të mirë se si ta festojnë Ditën e tyre të Kompanisë. Ata dhuruan 5,000 Euro për Kryqin e Kuq Nikshiq, i cili do të shpërndahet si një kupon blerjesh për 100 familje në nevojë.

Burime: https://media.klipingmap.com/

06-11-17

  • Montenegro

Sallë e shkollës u kthye në të gjelbër dhe u riparua nga vullnetarët nga Telekomit malazez

Klubi Vullnetar i Korporatës Crnogorski Telekom, i udhëhequr nga menaxhmenti i kompanisë dhe në bashkëpunim me Ministrinë Malazeze të Arsimit dhe Zelenilo doo nga Podgorica, vazhdoi fushatën për përmirësimin e mjediseve të shkollave në Mal të Zi, duke e bërë mjedisin më të shëndetshëm dhe më të këndshëm për fëmijët.

Burime: https://www.telekom.me

06-10-17

  • Montenegro

CKB u Siguroi Zjarrfikësve të Guximshëm Malazezë me një Ditë Pushimi të Merituar

Pas një verë të vështirë për të gjithë rajonin, me zjarret e pyjeve që shkelën përmes Malit të Zi dhe Kroacisë, CKB, një bankë nga Mali i Zi, njohu dhe nderoi përpjekjet e zjarrfikësve që kaluan luftën e tyre verore kundër flakës. 15 zjarrfikës nga komuna të ndryshme dhe familjet e tyre, kaluan disa ditë duke shijuar bregdetin në Sutomore.

Burime: https://www.facebook.com/

27-09-17

  • Montenegro

EUR121,000 të Ngritura për 2 Manastiret Mesjetare në Budva

Në 2 ngjarje të suksesshme për mbledhjen e fondeve në Budva (Mal të Zi), si për rindërtimin dhe rinovimin e 2 manastireve me një histori shumë të pasur dhe të gjatë, ata ngritën 121.000 EUR. Ngjarja e parë u mbajt më 27 gusht dhe solli mbi 53,000 EUR për rindërtimin e manastirit Sveta Trojica. Ngjarja e dytë u organizua më 9 shtator për rinovimin e manastirit Podlastva Grbaljska dhe ngriti edhe më shumë - 68.000 EUR.

Burime: http://volimpodgoricu.me/

18-09-17

  • Montenegro
Top