Rrjeti i Vlerësimit të Ballkanit Perëndimor organizon Konferencën e Dytë Rajonale në Zagreb

Anëtarët e komuniteteve vlerësuese, organizatave dhe individëve të interesuar u mblodhën në eventin dy-ditorë në Kroaci, e cila u prit nga Rrjeti Kroat i Vlerësimit, Instituti i Ekonomisë në Zagreb dhe seksioni Kroat i Shoqatës Evropiane të Shkencave Rajonale.

Burime: http://aa.com.tr/

30-10-17

  • Regional
Top